Vognmandskørsel

Entreprenørfirmaet Jørgen Møller har gennem mange år kørt som vognmand i Slagelse for et utal af kunder, der har brug for hurtig og sikker transport af diverse materialer af en pålidelig vognmand.

Alsidig vognmand i Korsør, Sorø samt Næstved og omegn

Siden vores start i 1979 har vi kørt mange kilometer som vognmand for adskillige kunder. Som erfaren vognmand sørger vi da for en hurtig og sikker transport af diverse materialer for både private og erhvervskunder i vores lokalområde nær Næstved.

Har du brug for levering af materiale til byggepladsen, bortskaffelse af haveaffald eller levering af jord til have- og anlægsarbejdet, så er vi den rette til at varetage opgaven.

Vi tilbyder en alsidig vognmandsservice og bestræber os på altid at kunne imødekomme vores kunders behov i videst muligt omfang – og vi sætter en ære i rettidig levering, så du kan være sikker på at have materialerne, når du står og skal bruge dem.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Levering af grus, asfalt og meget mere

Vores lastbil med 4 aks. Kærretræk, der både kan køre med 23 tons/meter kran og med blokvognskørsel op til 6 tons, gør det muligt for os at varetage en lang række forskellige opgaver.

Udover vores ydelser inden for levering af materiale til have- og anlægsarbejde, herunder levering af forskellige typer af grus, knust beton, asfalt og meget mere, kører vi også ofte med byggematerialer til private og mindre virksomheder, der er i gang med byggeprojekter.

Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og når det drejer sig om kørsel og levering af gods og materialer, sørger vi for altid at gøre det med sikkerheden i top.

  Læsning og kørsel af jord

  Skal du have bortskaffet jord, byggemateriale, haveaffald eller andet, kan vi også være behjælpelige. Udover diverse leveringsopgaver tilbyder vi som lokal vognmand også at stå for læsning og kørsel af jord samt nedbrydning og bortskaffelse af træ og grene mm.

  Vi er hele Sydsjællands vognmand
  Har du brug for hjælp fra en vognmand, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi leverer altid en pålidelig service af høj kvalitet, og vi stræber altid efter en god dialog med vores kunder.

  Skal du bruge en vognmand til en forestående opgave, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på, hvad din opgave vil koste.

  Det siger vores kunder

  Fremragende
  På basis af 9 anmeldelser
  Lene Kryger
  Lene Kryger
  4. Januar, 2024.
  Hjælpsomme i nødensstund.
  Mogens Møller
  Mogens Møller
  3. Maj, 2021.
  Michael Mathiesen
  Michael Mathiesen
  13. Marts, 2021.
  Thomas Boddum Bjerregaard
  Thomas Boddum Bjerregaard
  17. December, 2020.
  Peter Løvbjerg Laursen
  Peter Løvbjerg Laursen
  27. Juli, 2020.
  Henrik Simonsen
  Henrik Simonsen
  26. Februar, 2020.
  Frank Hjort
  Frank Hjort
  23. Februar, 2017.
  Alt var stoppet i huset. En rigtig flik og opmærksom mand kom, og efter 3 dæksler var åbnet, fandt han problemet. Hurtig og effektiv´.
  René Christensen
  René Christensen
  24. Juli, 2011.